Η ιδέα

Μια σειρά ποιοτικών φυτικών προϊόντων που θα βοηθά στη διατήρηση της μακροζωίας
MACROVITA
To πρόθεμα “MACRO” είναι αρχαιοελληνικό και αναφέρεται στη μεγάλη διάρκεια. Η λέξη “VITA” είναι λατινική και σημαίνει ζωή. Το σύμβολο “yin-yang” είναι ασιατικό και εκφράζει τη σωματική και πνευματική ισορροπία. Συνδυάζεται με την κερήθρα της μέλισσας, που παραπέμπει στη μελισσοθεραπεία.
Υγεία & ομορφιά
Η MACROVITA είναι λοιπόν η πηγή της μακροζωίας. Ακολουθεί τις σοφές διδαχές του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και του πανάρχαιου πολιτισμού της Άπω Ανατολής, σε αρμονία με τη σύγχρονη επιστημονική έρευνα και τεχνολογία αλλά και με τη σημερινή οικολογική θεώρηση του φυσικού κόσμου. Τα προϊόντα της MACROVITA βοηθούν τον άνθρωπο να ανακαλύψει το σωστό δρόμο για την υγεία και την ομορφιά τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
Η ΦΥΣΗ

Η φύση

Τα πιο ποιοτικά και σοφά υλικά βρίσκονται στη φύση
Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων της MACROVITA για την ήρεμη δύναμη της φύσης αλλά και η στενή σχέση τους με δύο, εξαιρετικά ενδιαφέροντες κλάδους της επιστήμης, την ομοιοπαθητική ιατρική και τη μελισσοθεραπεία, τους ώθησε προς την τυποποίηση και διάθεση στο κοινό των πρώτων φυσικών προϊόντων. Η συνεχής έρευνα για τις ιδιότητες και τις δυνατότητες των διαφορετικών φυτικών συστατικών, οδήγησε σύντομα σε εξαιρετικά αποτελεσματικές κοσμητολογικές εφαρμογές. Η έρευνα και η δημιουργία συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και με πολύ μέλλον, δοθέντος ότι οι φυσικές ουσίες και οι συνδυασμοί τους, πρακτικά, δεν τελειώνουν ποτέ!
 
 
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Οι άνθρωποι

Δύο ανήσυχα πνεύματα με παγκόσμιο όραμα
Η ιστορία της MACROVITA άρχισε να γράφεται το 1984.
Οι ιδρυτές της, Γιώργος και Έλσα Βασιλακάκη, έχοντας κάνει οικονομικές σπουδές,
σταδιοδρομούσαν για σειρά ετών, σαν ανώτερα στελέχη βιομηχανικών επιχειρήσεων.
Ανήσυχα πνεύματα όμως και οι δύο οραματίστηκαν έγκαιρα την επερχόμενη παγκόσμια στροφή
προς τη φυσική ζωή και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης από την ανθρωπότητα. Έτσι, αποφάσισαν να διοχετεύσουν τις γνώσεις, τις ικανότητές τους, τη φιλοδοξία και τη δημιουργικότητά τους σε μια επιχειρηματική πλέον δραστηριότητα. Χάρη στην εμμονή τους στη συνεχή δημιουργική έρευνα και στη χρησιμοποίηση φυσικών συστατικών, η MACROVITA σήμερα έχει κατορθώσει να διατηρείται στην πρωτοπορία της κοσμητολογίας και να καλύπτει άμεσα όλες τις νεοεμφανιζόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού με καινοτόμα και πάντοτε αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα

Ανακαλύπτοντας την επιστήμη της φύσης.
Η MACROVITA δραστηριοποιείται σε δυο βασικούς τομείς:
Φυσικά Καλλυντικά και Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής (Παράγωγα της Μέλισσας).
 
Ο πρώτος τομέας περιλαμβάνει την έρευνα, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των φυσικών καλλυντικών ΜACROVITA που βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Οι μοναδικές σειρές τους εξασφαλίζουν πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Τα περισσότερα δραστικά συστατικά τους καλύπτονται με ειδικές μελέτες που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητα τους, ενώ τα πιο πολλά από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.
 
Ο δεύτερος τομέας περιλαμβάνει τη συλλογή και τυποποίηση απόλυτα ανεπεξέργαστων προϊόντων μελισσοθεραπείας:
Φρέσκο Βασιλικό Πολτό, Γύρη, Πρόπολη και πολλά είδη Μελιού.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Διεθνής παρουσία

Σημαντικές φιλίες εκτός συνόρων
H συνεχής δημιουργική έρευνα και η απόλυτη προσήλωση στη χρησιμοποίηση φυσικών συστατικών, έχουν κάνει τα προϊόντα Macrovita περιζήτητα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, τα φυσικά καλλυντικά MACROVITA εξάγονται σε 17 χώρες, ενώ συνεχίζουν να αποκτούν φανατικούς φίλους σε όλο και περισσότερες νέες αγορές.
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Shop NowFacebook

Ακολουθήστε μας στα Social Media Instagram