1/1/2019
ΚΡΕΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ SPF 15 & ΔΩΡΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ DD* SPF 50 TINTED MACROVITA
Ακολουθώντας πιστά τις βασικές της αρχές “ΦΥΣΗ – ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”, η MACROVITA αναζητεί, δοκιμάζει και χρησιμοποιεί επαναστατικά δραστικά συστατικά, καινοτομώντας διαρκώς στη δημιουργία των πιο ποιοτικών και αποτελεσματικών φυσικών καλλυντικών.

Η ΚΡΕΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ SPF 15 MACROVITA είναι ιδανική λύση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των αντιαισθητικών κηλίδων και δυσχρωμιών του δέρματος. Περιέχει λάδι ελιάς* σε συνδυασμό με ειδικά φυτικά εκχυλίσματα (αρκτοστάφυλο, λάπαθο, μούρο*) που απαλύνουν και βαθμιαία εξαφανίζουν από το πρόσωπο και τα χέρια φακίδες, πανάδες και στίγματα προκληθέντα από την ηλικία ή την υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Ταυτοχρόνως, σε συνεργασία με ένα ισχυρό αντηλιακό φίλτρο (UVA+UVB) εμποδίζουν τη δημιουργία νέων. Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και έναν πολυδύναμο συνδυασμό από οξέα φρούτων (πορτοκάλι, λεμόνι, μύρτιλο, ζαχαροκάλαμο, σφένδαμος) που ενυδατώνει το δέρμα και υποβοηθά την ήπια απολέπιση, ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η φωτεινότητά του. Επιπροσθέτως, η προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) και η αλλαντοΐνη ηρεμούν το δέρμα με τη μαλακτική και αντιφλογιστική δράση τους.
*Βιολογικής καλλιέργειας

Αυτή τη χρονική περίοδο μπορείτε να αποκτήσετε την ΚΡΕΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ SPF 15 μαζί με μία ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ DD* SPF 50 TINTED MACROVITA, που δίνεται σαν δώρο.

Ακολουθήστε μας στα Social Media Instagram