1/1/2019
ΚΡΕΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ SPF 15 & ΔΩΡΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF 50 MACROVITA
Ακολουθώντας πιστά τις βασικές της αρχές “ΦΥΣΗ – ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”, η MACROVITA αναζητεί, δοκιμάζει και χρησιμοποιεί επαναστατικά δραστικά συστατικά, καινοτομώντας διαρκώς στη δημιουργία των πιο ποιοτικών και αποτελεσματικών φυσικών καλλυντικών.

Η ΚΡΕΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ SPF 15 MACROVITA είναι ιδανική λύση για την πρόληψη και αντιμετώπιση των αντιαισθητικών κηλίδων και δυσχρωμιών του δέρματος. Περιέχει λάδι ελιάς* σε συνδυασμό με ειδικά φυτικά εκχυλίσματα (αρκτοστάφυλο, λάπαθο, μούρο*) που απαλύνουν και βαθμιαία εξαφανίζουν από το πρόσωπο και τα χέρια φακίδες, πανάδες και στίγματα προκληθέντα από την ηλικία ή την υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Ταυτοχρόνως, σε συνεργασία με ένα ισχυρό αντηλιακό φίλτρο (UVA+UVB) εμποδίζουν τη δημιουργία νέων. Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και έναν πολυδύναμο συνδυασμό από οξέα φρούτων (πορτοκάλι, λεμόνι, μύρτιλο, ζαχαροκάλαμο, σφένδαμος) που ενυδατώνει το δέρμα και υποβοηθά την ήπια απολέπιση, ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η φωτεινότητά του. Επιπροσθέτως, η προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) και η αλλαντοΐνη ηρεμούν το δέρμα με τη μαλακτική και αντιφλογιστική δράση τους.
*Βιολογικής καλλιέργειας

Αυτή τη χρονική περίοδο μπορείτε να αποκτήσετε την ΚΡΕΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ SPF 15 μαζί με μία ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF 50 MACROVITA, που δίνεται σαν δώρο.

Ακολουθήστε μας στα Social Media Instagram