Macrovita Millet

Κεχρί

Ανακαλύφθηκε και καλλιεργήθηκε συστηματικά για πρώτη φορά στην Κίνα το 7500 π.Χ., ενώ χρησιμοποιείται ευρέως σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Αποτελεί μια από τις βασικότερες φυσικές πηγές ορθοπυριτικού οξέος και είναι πλούσιο σε βιοδιαθέσιμο πυρίτιο και υδροξυπρολίνη. Χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, προστατεύει το δέρμα, αυξάνει σημαντικά τη σύνθεση κολλαγόνου, προάγει την παραγωγή των δομικών πρωτεϊνών του δέρματος και βελτιώνει τις μηχανικές ιδιότητες.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (*bio): Λάδι ελιάς* | Αμυγδαλέλαιο | Μαύρη βρώμη | Κεχρί | Αλόη* | Πολυσακχαρίτες | Ριβόζη | Αλλαντοΐνη | Προβιταμίνη B5 (πανθενόλη)

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος