Κεχρί
Ανακαλύφθηκε και καλλιεργήθηκε συστηματικά για πρώτη φορά στην Κίνα το 7500 π.Χ., ενώ χρησιμοποιείται ευρέως σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Αποτελεί μια από τις βασικότερες φυσικές πηγές ορθοπυριτικού οξέος και είναι πλούσιο σε βιοδιαθέσιμο πυρίτιο και υδροξυπρολίνη. Χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, προστατεύει το δέρμα, αυξάνει σημαντικά τη σύνθεση κολλαγόνου, προάγει την παραγωγή των δομικών πρωτεϊνών του δέρματος και βελτιώνει τις μηχανικές ιδιότητες.
ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (*bio): Πρωτεΐνες ρυζιού | Καλέντουλα (ολιγοσακχαρίτες) | Συνένζυμο Q10 | Ιβίσκος | Κεχρί | Αλόη* | Μαύρη βρώμη | Βιταμίνη Ε | Αβοκάντο | Βουτυρόσπερμο (καριτέ) | Μαύρο μούρο | Ροντιόλα | Κάπαρη | Αλλαντοΐνη | Γλυκύριζα* | Προβιταμίνη B5 (πανθενόλη) | Φίλτρο UV